Zakelijke portret

Hoe presenteer je je succesvol op de zakelijke markt? Het is van belang voor bedrijven dat zij een goede en vooral betrouwbare uitstraling naar buiten hebben.

Om dat imago over te brengen kunnen foto’s een belangrijke rol spelen. Bij een zakelijk portret is het van belang om van te voren na te denken over de sfeer en uitstraling. De keus van kleding en locatie is hierbij cruciaal. Met zorg en vakmanschap creëren we de sfeer die aansluit bij uw imago. Het resultaat blijft zichtbaar!

Een zakelijk portret kan bij ons in de studio gemaakt worden en natuurlijk ook op locatie. Wanneer er op locatie gefotografeerd wordt bouwen wij ter plaatse een studio op. We kunnen ook een geschikte plek zoeken waar we de mensen in een natuurlijke omgeving kunnen fotograferen. Het fotograferen op locatie is handig wanneer er meerdere personeelsleden gefotografeerd moeten worden. Zo kunnen ze zonder dat het veel tijd kost één voor één op foto. 

Het zakelijke portret kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, denk aan foto’s voor de website, LinkedIn of publicaties. De digitale beelden die aangeleverd worden zijn dan ook rechtenvrij en kunnen onbeperkt gebruikt worden.

We leveren standaard twee goed bewerkte digitale foto’s bij het zakelijke portret. Wanneer er behoefte is aan meer foto’s kunnen die natuurlijk altijd bij besteld worden of kies voor een uitgebreide shoot. We maken dan meerdere foto’s eventueel ook in meerdere settingen.