TextielFoto

Deze nieuwe vorm van wanddecoratie past in ieder interieur. Of het nu bij u thuis is, op kantoor, in de winkel of op een beursstand….. u zult zeker opvallen met dit product.
Een print op textiel kan tevens dienen als alternatief voor fotobehang. Het grote voordeel is dat u het heel eenvoudig wisselt. Moet de kleuterkamer worden veranderd in een tienerkamer? Met een textielfoto doet u dit in luttele seconden!

Haarscherpe prints op het formaat dat u wenst! U kunt kiezen voor een standaard afbeelding uit onze galerie of een eigen foto uploaden.

Een textielframe kan voor vele doeleinden gebruikt worden. De aluminium frames worden vooral gebruikt voor reclame in de winkels, op beurzen om de stand een unieke uitstraling te geven, maar ook bij de particulieren wordt het steeds populairder.
Wij bieden verschillende textielframes aan, die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn.

Het textielframe is in elk gewenste formaat leverbaar. Hierdoor onderscheidt een textielframe zich in de reclamewereld en interieurbouw. U kunt desgewenst op de millimeter nauwkeurig een ruimte verfraaien met een fantastische foto die haarscherp op dekostof wordt gedrukt.

Een groot voordeel van het systeem is het eenvoudig wisselen van het doek. Zo kunt u in een handomdraai een compleet nieuwe uitstraling aan uw winkel, bedrijf, beursstand of woonkamer geven. Wilt u nog meer aandacht geven aan het doek, dan kunt u er ook voor kiezen om het doek te verlichten met LED

Wil je meer informatie over de textielframes en de mogelijkheden kijk dan even op onze andere website