Geboortekaartjes

Elke geboorte is uniek en daar hoort een bijzonder kaartje bij. We verzorgen geboortekaartjes geheel naar eigen ontwerp en naar de wensen en ideeën van de aanstaande ouders.

Het is ook mogelijk om een foto op het geboortekaartje te laten verwerken. Eenvoudig en stijlvol met foto’s van je zwangerschapsreportage of van je pas geboren baby, uiteraard kunnen wij die voor je verzorgen maar een foto zelf aanleveren is ook prima. We hebben een ruime keuze aan unieke originele geboortekaarten die zelf bedacht en ontworpen zijn.
Deze kaarten collectie wordt gekenmerkt door creativiteit, originaliteit en exclusiviteit. De ontwerpen zijn persoonlijk aan te passen aan je wensen en ideeën. Deze kaarten kunnen online besteld worden bij www.kaart4you.nl. De layout mag je natuurlijk ook helemaal zelf ontwerpen.
Voordat we beginnen met de productie van het geboortekaartje ontvang je een drukproef met tekst en afbeelding ter controle zodat je altijd vooraf weet hoe de kaart eruit gaat zien!

Doordat we alles zelf ontwerpen en produceren kunnen we de kosten laag houden, wij berekenen geboortekaartjes altijd per stuk ongeacht het aantal en daar komen geen drukkosten bij, zo weet je van te voren precies waar je aan toe bent.

Wil je meer weten over de geboortekaartjes kijk dan hier